nedeľa 22. februára 2015

Pestovanie bez chémie

Orientácia na zdravý životný štýl spolu s rastúcou tendenciou vypestovať si vlastné zdravé produkty so sebou prináša potrebu pestovateľských prostriedkov bez obsahu chémie.


Pestovatelia tak získavajú zaručené BIO produkty, či už pri pestovaní ovocia, plodovej zeleniny alebo byliniek. Práve rad NATURA ponúka čisté prírodne založené produkty pre celú záhradu (substráty pre bylinky, organické hnojivá, prípravky na výživu a ochranu rastlín). Obsahujú iba prírodné suroviny, ktorých kombináciou sú dosahované podobné efekty, ako pri klasických chemicky vyrobených výrobkoch. Prírodné látky hnojív NATURA stimulujú biologickú aktivitu pôdy, čo má druhotný pozitívny vplyv na pestovanie rastlín.


Výrobky rady NATURA si môžete zakúpiť v našom e-shope, do ktorého sa jednoducho dostanete kliknutím na obrázok. 





1 komentár:

  1. Keďže máme na záhrade nový bazén, tak sa aj na záhrade vyhýbame chémii. Navyše máme aj zvieratá, psíka, mačičky. A do toho sa nám tam motajú vnúčatá, ktoré občas niečo odtrhnú zo záhona a tak. U nás jednoducho neexistuje žiadna chémia. Všetko pekne poprírodne. Ale to neznamená, že by sme nemali výpestky. Naopak si myslím, že u nás sú tie výpestky bohatšie ako inde. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť