štvrtok 19. februára 2015

Ochrana Vašej záhradky prírodnými látkami

Každý záhradkár má svoje "tajné prianie", aby sa počas roka nestretol na svojej záhradke so škodcami a chorobami rastlín. Aj napriek rôznym opatreniam sa choroby a škodcovia kde-tu objavia.


Pri použití chemických prostriedkov je potrebné dodržiavať viacero bezpečnostných opatrení, od ochranných prostriedkov,  až po dobu, kým chémia vyprchá. 


Ak svoje rastliny chcete bezpečne ošetriť, môžete použiť prípravky na prírodnej báze. Sú vyrobené z prírodných surovín, bez pridania chémie. 

Agro NATURA Rock Effect je unikátny koncentrát na báze prírodných látok na zvýšenie odolnosti a obranyschopnosti rastlín proti škodcom. Účinkuje na vošky, molice, roztoče, strapky, puklice (v rannom štádiu) a na americkú múčnatku na egrešoch a ríbezliach. Je účinný proti škodcom na okrasných rastlinách, bylinkách, paprikách, paradajkách, uhorkách, tekviciach (cuketách), jádrovinách, ihličnatých drevinách.



Koncentrát Rock Effect obsahuje pongamový olej (pongamia pinnata je opadavý strom pôvodom z Indie) a je vhodný pre ekologické poľnohospodárstvo. 

  •     má kontaktný účinok s protipožerovým efektom
  •     ošetrené rastliny nechutia škodcom
  •     účinkuje aj na prezimujúce štádiá škodcov - vhodný ako preventívny postrek na jar 
  •     neškodí užitočným organizmom
  •     nehrozí vytvorenie rezistencie
  •     ochranná lehota 1 deň 

Aplikuje sa postrekom (odmerka pre ľahké dávkovanie) v období výskytu americkej múčnatky a  škodcov (marec až september). 
    
DOSTUPNÉ V NAŠOM E-SHOPE (KLIKNITE NA OBRÁZOK A DOSTANETE SA DO      E-SHOPU)








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára