utorok 3. februára 2015

Odrody pre maškrtné jazýčky

Jedna z najobľúbenejších kolekcií semien od výrobcu Semo a.s., je kolekcia pre maškrtné jazýčky. Sú do nej zaradzované odrody, ktoré vynikajú svojou chuťou, jemnosťou a krehkosťou. Jednoducho také, na ktorých si pochutnáte.


O chuťovej kvalite papriky Hamík nebude asi nikto polemizovať. Je to jedna z najchutnejších paprík vôbec v celom svetovom sortimente. Kúzlo jej chuti oceňujú v Maďarsku, obľúbená je v Rakúsku, svojich zákazníkov má aj v Holandsku, a dokonca sa zaľúbila zákazníkom aj za veľkou mlákou, v U.S.A. . A pokiaľ sa stane, že je odroda nie len chutná, ale aj výnosná a dobre pestovaná, potom je to jednoducho "hviezda sortimentu". 




Kolekcia pre maškrtné jazýčky - "Baby - koktailovéparadajka s mimoriadne chutnými plodmi o priemere 2- 3 cm a hmotnosti 30 - 40 g. Veľmi skorý hybrid s dostatočne pevnýmidobre skladovateľnými plodmi.
DOSTUPNÉ V E-SHOPE


Kolekcia Pre maškrtné jazýčky. Fazuľa záhradná. Zelenostruká fazuľa s veľmi tenkými lahôdkovými strukmi bez vnútornej pergamenovej vrstvy. Jedna z najdelikátnejších francúzskych odrôd, chuť týchto strukov najlepšie vynikne, keď ich podusíme na masle a jemne osolíme. Štipka muškátového orieška pár kvapiek citróna "zaguľatí" výsledné dielo.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára