piatok 6. februára 2015

Kristalon Gold


Moderná receptúra hnojivá Kristalon Gold obsahuje aktivátor kvitnutia, čo je unikátna forma aktívneho fosforu, ktorý vie rastlina okamžite prijať a spracovať a následne vyvolať intenzívnejšie kvitnutia a bohatší nárast koreňového systému. Rastliny sú zelenšie, viac kvitnú a plodia.
Hnojivo má univerzálnejšie použitie, je vhodné najmä pre zeleninu (paradajky, papriky, uhorky, mrkva, šalát, petržlen, cibuľu, cesnak, kaleráb, karfiol, kel, pór, zemiaky, zeler, hrach, baklažán, melón atď.), Drobné ovocie (egreše, ríbezle, maliny, vinič, jahody atď.), aj okrasné rastliny (ruže, tulipány, muškáty, surfínie, floxy, pivonky, okrasné dreviny atď.).

Odporúčané dávkovanie:
Do 10 l kanvy vody nasypte 1 odmerku hnojiva (1 odmerka = 10 ml, zodpovedá 10 g hnojiva), krátko zamiešajte a po cca 30 sek. je roztok pripravený na zálievke. Zálievku s hnojivom vykonávajte 1 × týždenne na mierne vlhký substrát, až do jeho nasýtenia roztokom. Hnojivo je tiež v rovnakej koncentrácii vhodné na prihnojovanie na list formou postreku (pozor - neprihnojujte na priamom slnku). Uvedené dávky vyjadrujú orientačnú potrebu živín, pri konkrétnom stanovení dávky vychádzajte z pôdnej zásoby živín a potreby rastlín.

DOSTUPNÉ V E-SHOPE

Výhody použitia hnojiva:
- aktivátor kvitnutia
- udržuje rastliny v intenzívnom raste
- lepšie vyfarbenie kvetov a plodov
- zamedzuje žltnutie listov
- 100% rozpustný



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára