piatok 6. marca 2015

Tajomstvo úspešného pestovania ODHALENÉ !

Tajomstvo úspešného pestovania spočíva v našej ústretovosti voči potrebám rastlín. Aby Vám rastliny prinášali radosť a úžitok, musia mať:

  • kvalitné podmienky v pôde
  • vhodnú výživu
  • podporu rastu
  • ochranu pred prípadnými škodcami.
To všetko rastlinám zaistí ucelená rada produktov AGRO. Ak ešte niektorý z nich nepoznáte, vyskúšajte ho a uvidíte, že nebudete meniť! Zhrnuté a podčiarknuté - tajomstvo úspešného pestovania tkvie v komplexnej starostlivosti o rastlinu od koreňov až po listy. Neexistuje žiadny zázračný elixír, ktorý by túto komplexnú starostlivosť nahradil. Český výrobca AGRO CS vám však prináša zdatných pomocníkov - ucelený sortiment produktov, ktoré pomôžu premeniť vašu záhradu v najkrajšiu úrodnú oázu v širokom okolí, zdroj potešenia aj chutných zdravých plodov pre Vás a vašich blízkych.


1. krok - kvalitné MÉDIUM - Keď viete, ako na to, pôda vám vydá svoje poklady.
Substráty AGRO sú jedinečné obsahom kvalitného aktívneho humusu, ktorý je zdrojom pre rastlinu nevyhnutné organickej hmoty a prírodných živín. Spolu s vybranými typmi rašeliny vytvára ideálne prostredie pre rast koreňov a následne vývoj celej rastliny. Drží dlhšie vodu a po prípadnom vyschnutí ju lepšie prijímajú, než čisto rašelinové substráty. Substráty AGRO ďalej obsahujú štartovaciu dávku hnojiva Kristalon na 6 týždňov a unikátnu zložku Vitality Komplex. Rastliny presádzajte v apríli až máji, to je ten správny čas

2. krok - bohatá VÝŽIVA - Dajte rastlinám po čom túži a splní vám každé želanie.
Nie je náhoda, že sa Kristalon teší tej najlepšej povesti ako medzi záhradkármi, tak medzi profesionálnymi pestovateľmi. Jedná sa o kryštalické, vo vode ÚPLNE ROZPUSTNÉ hnojivo, ktoré obsahuje všetky základné živiny, ako je dusík, fosfor a draslík, mikroprvky - "vitamíny" pre rastliny - a to v rýchlo prijateľnej forme. Podporí vyššiu násadu kvetov a následne aj plodov. Ak hnojíte Kristalonom, ideálne nadviažete na typ hnojiva, ktorý je obsiahnutý už v substráte a na ktorý je rastlina zvyknutá. Prihnojujte 1x týždenne a kombinujte s Vitality Komplexom.

3. krok - SILA A VITALITA - Živá voda nie je len kúzlo z detských rozprávok.
Nezameniteľná receptúra ​​Vitality Komplex posilňuje vitalitu rastlín. Prírodné látky vznikajúce činnosťou dážďoviek - rastové enzýmy a humínové zložky - urýchľujú transport živín medzi pôdou a rastlinou aj vegetačné procesy v rastlinách. Po aplikácii dochádza k rýchlemu nárastu zelenej hmoty aj koreňového systému. Používajte 1x za 2 týždne spoločne s Kristalon.

4. krok - prírodná OCHRANA - Keď na rastliny útočia škodcami, pomôže opäť príroda.
Unikátna česká receptúra ​​prípravkov na prírodnej báze NATURA Symfónia a Rock Effect má základ v oleji z indického stromu pongamia pinnata. Preto sú prípravky neškodné pre užitočné organizmy a použiteľné nielen na záhrade, ale aj v domácnosti. Účinkujú na vošky, molice, roztočce, strapky, puklice v ranom štádiu aj na americkej múčnatke. Symfónia súčasne pôsobí ako lesk na listy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára