štvrtok 5. marca 2015

Excelentná cuketa BUSH BABY F1

Mlsným jazýčkom labužníkov a milovníkov delikates vychádza v ústrety nová hybridná cuketa, určená pre zber malých lahodných "baby plodov" - BUSH BABY F1.



Hybridná cuketa s veľmi kompaktnými krami Bush Baby F1 je určená predovšetkým pre zber malých atraktívnych "baby plodov". Plody sú veľmi vyrovnané, svetlo-zelenej farby s atraktívnymi svetlo--hnedými pruhmi. Plody majú veľmi jemnú dužinu delikátnej chuti. Sú vhodné predovšetkým na pečenie a grilovanie. Pri pravidelnom zbere malých plodov bude rastlina tvoriť stále nové a nové plody. Budete prekvapení kvalitou, ale aj celkou veľkosťou úrody.


Cukety sú rezistentné k plesni uhorkovej a k zasychaniu. Hnedé škvrny na listoch môže spôsobovať antraknóza. Tá je často mylne zamieňaná za pleseň uhorkovú. Prevenciou proti antraknóze sú morené semená alebo ošetrenie meďnatými prípravkami. Druhou častou chorobou je múčnatka. Objavuje sa väčšinou v druhej polovici leta, za suchšieho počasia. Najbezpečnejšou ochranou je použiť sírnatý prípravok pri objavení prvých príznakov.



DOSTUPNÉ V NAŠOM E-SHOPE (KLIKNITE NA OBRÁZOK A DOSTANETE SA DO         E-SHOPU)






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára